Referenties

Daar word je gelukkig van!

Mijn paard Wall-e had een slechte prognose. Gaat ie ooit weer herstellen na een serieuze beenblesssure die hem bijna fataal werd? En de bespiering, weinig tot geen, zou het ooit nog goedkomen? Na een intensief jaar begeleiding van Raisa heeft Wall-e nu zijn eigen handmade LM zadel op zijn rug. Nu nog wel met een prolite dekje met inserts ter ondersteuning. Door het ruime zadel en met consequente training kunnen zijn rugspieren nog verder ontwikkelen. Raisa had zoveel aandacht voor wat Wall-e nodig had. Een zadel op zijn maat gemaakt, de ligging van het zadel. Maar ik had in het begin echt wel mijn bedenkingen. De overgang van een Thorowgood zadel naar een leren LM zadel was behoorlijk groot. Raisa was geduldig, met Wall-e én met mij. Ze kwam telkens binnen 1-2 dagen kijken, nam ruim de tijd om mijn bevindingen te beoordelen en deed benodigde aanpassingen, waar wij beiden achter konden staan.
Ik ben er nu volledig van overtuigd dat ik een heel fijn zadel heb, waar mijn paard heel soepel onder loopt. Mijn instructeur omschrijft het als van een niet voorwaarts denkende sterrenkijker, naar een paard die fijn nageeft en durft los te laten. Daar kun je toch alleen maar gelukkig van worden!! Bedankt Raisa voor je geduld met ons en je professionele en liefdevolle adviezen. Ik kan je iedereen aanraden.

Bianca de Boer

Ik kan weer heerlijk aan de slag

Nadat mijn merrie chagrijnig reageerde bij het opleggen van het zadel toch maar even een afspraak gemaakt bij Raisa. Vandaag hulp gehad bij het passen van mijn zadel. Raisa heeft zoveel verstand van paarden, ruggen en zadels. En ze neemt de tijd voor je. Echt super fijn!
Nu alles weer lekker ligt kunnen mijn knollie en ik weer heerlijk aan de slag. Dank je wel Raisa!

Amber Kurtze

Een compleet ander paardje

Mede dankzij Raisa heb ik nu een compleet ander paardje.... Nieuw zadel doet werkelijk wonderen...
Kom eens kijken zou ik zeggen!

‎Saïna Oliemans